Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Pyrus az univerzum belső magjában található, melyet Bakuganok laknak, akik az erejüket a környezetük kisugárzó hőjéből nyerik. Sohasem vesztegetett el egy másodpercet sem, a Pyrus bármilyen szögből lesúlyt az ellenfelére tűzviharával.

 

Mélyen eltemetve a sötét vizekbe, a csendesség levegőjébe zárva található Aquos. A felszínen minden csendesnek tűnik, de ez a csendesség rejti a halálos harcosokat. Az Aquos Bakuganok észrevétlenül csúsznak egyik harci pozícióból a másikba, folyamatosan felkészülve a győzelem pillanatára.

 

A Subterra barátságtalan környezete felkészíti a Bakuganokat a kemény és kegyetlen univerzumra, amely rájuk vár. A Subterra Bakuganok idejüket a föld alatt és fölött töltik, harcokban az erejüket nagy eltökéltséggel vetik be. A harci stílusuk esélyt sem hagy ellenfeleiknek.

A Darkus az univerzum sötét oldalán található, és az éjszak harcok mestereinek otthona. Tanulással töltött évek és intenzív edzéseket követően a Darkus Bakuganok az éj sötétjéből csapnak a harcokba. Ezekben az árnyakban nő a Darkus Bakuganok ereje.

 

 

Haos ege világosan fénylik, olyannyira, hogy még a legjobban védett szem is maradandó károsodást szenved. Egy misztikus aura emelkedik ki a bolygóból. A bolygó középpontja egy hatalmas erő forrása amely energiát nyel a fény minden formájából. A Haos Bakuganok felfedezték a fény és az energia kontrollálásának mítikus képességét.

 

 

A Ventus bolygó gyors és csendes, ám a felszíne alatt egy bűnös kört rejt, ami megsemmisíti a betolakodókat és megbünteti őket a behatolásáért. A Ventus Bakuganok gyorsak és erősek mint a hurrikán szele. Egyszer elkapta az ellenségeit egy vihar középpontjában, akik védtelenné váltak Ventus haragjával szemben.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

citromail.hu

(nagy,szilvike,18, 2011.10.01 06:39)

drága,,bakugán..bunyosok.....,,,,nagyon............szeretlek...és,nagyon,,imádlak...love...............,nekem,,valoszinüleg.a,bakugán,szőrny.,,,,,,,,,bunyosok,,a,kedvencem,,és,,a,kedvenc,,,,,,,,,,szereplőim,,a,bakugán,ból..,nem,más,mint...,,dániel,,den,kuso..mert..hogy,,ő,,a,legjobb.......bakugán,szőrny,bunyos,,,szerintem,,,,,,,,,,,,,,,,,,,nagyon,helyes.is,,,csak,,,,szerelmes..vagyok,,,dániel,den,kuso,ba........,,,szerintem,,,,,,,,,,,,,pyros..harcos,,,,és.,,,,,,,,,én,oda,vagyok,érte,,belevagyok.zugvah......,,,tetszik..nekem,,de,,el,titkolom.....szerelmem,,,