Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 Első elpizód: BAKUGAN - A HARC ELKEZDŐDIK


A Bakugan, Dragonoid, aki hamarosan Dan legközelebbi szövetségese lesz feltárja a Bakuga és a Vestoria dimenziók eredetét. Az ő kalandja, hogy megtalálja Nagat, aki a két párhuzamos univerzum a Föld és Vestoria erejének kulcsát őrzi. Dragonak végeznie kell Nagaval, ha vissza akarja állítani a rendet. De Naga hihetetlen mennyiségű energiával vértezte fel magát, és talán túl erős, hogy le lehessen győzni!

Második epizód: AZ ÁLARCOS BÁL


Úgy tűnik, hogy egy rendkívül tehetséges, és relytéjes Bakugan játékos ellopta Bakuganokat a gyerekektől az egész világon. Amikor Dan értesült erről az egyik barátján keresztül a Weben, úgy döntött, véget vet ennek és kihívja az Álarcost egy harcra. MEgtalálták egymást, és a harc elkezdődött! De az álarcosnak van egy titkos fegyvere, amit a Végzet Kártyájának hívnak, ami az ellenfelével örökre végez! Dan kétszer vesztett, és ha ismét veszít, a Bakuganja, Dragonoid örökre elvész!

Harmadik epizód: ELLENTÉT BARÁTOK KÖZT

Az Álarcos összeáll egy fiatal Bakugan játékossal, Rikimaruval, akinek felajánlott egy nagyon speciális Bakugant. A másik városban Dan elkezdi a tréninget a visszavágóra az Álarcossal. Drago még mindig nem biztos Dan motivációjában, de összeáll vele abban a reményben, hogy meg tudják menteni Vestroiat, a Bakuganok otthonát. A Rikimaruval folytatott harc közben a vereség határán Drago úgy dönt, hogy figyelmen kívül hagyja Dan parancsait, és egy rendkívül veszélyes technikát használ, hogy megmeneküljön, és győzzön. Sértve és dühösen átkozta Dan a napot, amikor találkozott Dragoval és bedobta a folyóba.

Negyedik epizód: DAN ÉS DRAGO

Dan nehéz időket él meg Drago nélkül. A hibájából egy iskolai barátja Ryo eldobja a számítógépét és elfut a felelősség elől, megbántva ezzel Ryot. Később az Álarcos kihasználja Ryo sértettségét, és ráveszi, hogy harcoljon Dan-nel. Ryo harcra kényszerítette Dant és győzött! Dan megtalálja Dragot, kibékülnek, és Dan megpróbálja megmenteni a barátságát Ryoval. De ő még mindig az Álarcos hatása alatt áll és a második háború elkezdődik! Dan le tudja győzni Ryot, de nem túl könnyen. Végül Dan megtöri az Álarcos hatását Ryo felett. De nem most láttuk utoljára az Álarcost!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

500fel

(500fel, 2010.10.02 14:05)

Re: 500fel

(nszilvia, 2016.07.07 19:37)

Ezzenel.kihivlak.egy. bakugan.bunyora.

Foldesi.david@gamil.com.

(NEV.SYLVIKE., 2016.06.20 12:24)

Masquerade.valojaban.elisz..es.a.eleme.a....darkus.vedo.bakuganja.pedig.darkus.duhal...hydaronid.