Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 Ötödik epizód: RUNO HATALMA


Dan és Runo először a Bakugan weboldalán találkoztak, ezért aztán meg is lepődtek amikor kiderült, hogy ugyanabban a városban élnek. Dan véletlenül elejtette a csukló-számítógépét, és miután elment, Runo megtalálta. Látta, hogy Dant kihívta egy harca az Álarcosl a folyónál. Úgy döntött, hogy elmegy helyette, de végül egy Tatsuya nevű srác lett az ellenfele.

Hatodik epizód: KOMBINÁCIÓS HARC


Mialatt egy szabadidő parkban voltak, Dant és Runot felhívták a színpadra, hogy segédkezzen egy testvérpár varázslatánál. Dannek egy kártyát kellett választani és a dolgok rosszról szörnyűre változtak, amikor kiderült, hogy a választása a Végzet Kártyája. Ez csak úgy történhetett, hogy a testvérek a titokzatos Álarcosnak dolgoznak, és egy trükkel harcba kényszerítették Dant és Runot.

Hetedik epizód: BAKUGAN PÉLDAKÉP

Marucho felfedte, hogy titokban Dan szomszédságába költözött, és dobott egy gondosan előkészített üdvözlő csapást. Eközben a híres pop duót Jennyt és Jewlst az Álarcos egy visszautasíthatatlan üzleti ajánlattal kereste fel. A páros tönkretette Marucho üdvözlő partiját és a Bakugan szörny bunyósokkal került szembe.

Nyolcadik epizód: A LÁNYOK CSAK SZÓRAKOZNI AKARNAK

Dant és Maruchot összeugrasztotta a két pop hercegnő Jenny és Jewls, akiket az Álarcos bérelt fel, hogy segítsenek elpusztítani minden létező Bakugant. Egy gyözelem után Drago ellmondta a csapatnak, hogyan kerültek a Bakuganok a földre és felfedte, hogy egy ember eljutott a Bakugan dimenzióba Vestroiaba.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

foldesi.david@gamil.com.

(nev.sylvike., 2016.06.20 12:29)

A.legnagyobb.ellensegeim.runo.es.elisz.